OMAKS Ambalaj finalde | 15/08/2018

Üyemiz Omaks Ambalaj finalde

European Carton Excellence Award 2018 finalistleri belli oldu. Pro Carton & ECMA tarafından düzenlenen dünyanın en prestijli karton ambalaj yarışmasında üyemin Omaks Ambalaj finale kaldı. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Büyük ödüller 20 Eylülde Letonya'nın Başkenti Riga'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacaktır. 36 finalist içinde bu yıl Türkiye'den çıkan tek finalist üyemiz OMAKS Packaging - Starskin # mask Boss VIP için oylarınızı & desteğinizi bekliyoruz. Hergün aynı cihazdan tek, farklı cihazlardan farklı e-mail adreslerinizle birden fazla oy kullanabilirsiniz. 16 Eylül akşamına kadar oylarınızı, bekliyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl tekrar Türkiye'den hep birlikte biirinci çıkaralım. Aynı zamanda her oy ile bir IPad 9,7" 128 GB kazanma şansı yakalayın. İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler.

Oylarınızı "Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği" facebook sayfasında bulunan linke tıklayarak verebilirsiniz. Ya da aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

36 finalist içinde bu yıl Türkiye