KASAD Üyeleri Finalde | 04/08/2017

Duran Doğan ve Omaks 2, Lithosan, Printpark ve MM Graphia İzmir ise birer kutuyla olmak üzere toplam 7 ürünle, Pro Carton & ECMA tarafından düzenlenen dünyanın en prestijli karton ambalaj yarışmasında finale kaldılar. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Büyük ödüller 20 Eylülde Salzburg'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacaktır.

Bu yıl ayrıca halk oylaması özel ödülleri de verilecektir. 13 Eylüle kadar sürecek halk oylamasıyla finale kalanlar içinden en çok oy alanlar bu ödülü almaya hak kazanacaklardır. 13 Eylüle kadar herkes hergün bir ürüne oy kullanabileceklerdir. Oy kullananlar da çekilecek kura ile bir Ipad Air 2 kazanma şansına sahip olacaklardır. Yarışmayla ilgili bilgilere ve oy kullanabileceğiniz linke Web Sayfamızın sağ üst köşesindeki Facebook ikonuna tıklayarak erişeceğiniz Karton Ambalaj Sanayicileri Derneğinin facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu yıl üniversitelerin endüstriyel tasarım bölümü öğrencileri için düzenlenen Young Designer Awards yarışmasında da yine derneğimizin önerisiyle yarışmaya katılan İTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinden Semih Arslan ve Öykü Sevim Çölkuşu'da finale kalmışlardır. Bu yarışma da da halk oylaması yapılmaktadır. Bununla ilgili bilgilere de yine Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği facebook sayfasından ulaşmak ve oy vermek mümkündür.